Зошто нашата алуминиумска капа е толку популарна

fwcs

 

Врв
Популарните производи се неразделни од квалитетот и убавината на самиот производ. Нашите алуминиумски капачиња се направени од висококвалитетни суровини.По скринингот од машината, последните преостанати се многу добри суровини. Потоа користете напредна производствена технологија за обработка и производство, а направените производи се скринираат. Конечно, производите што ги добиваат потрошувачите се висококвалитетни алуминиумски капаци.
Процес
Алуминиумската обвивка е изработена од алуминиумска плоча.Според потребите на купувачот ќе го испечатиме.Површината на печатењето е мазна, потоа се врши бланирање, истегнување и повеќекратно истегнување и потоа се врши обложување со прстен за удирање, а шарата се печати и потоа се амортизира и пакува. Нашето производство е уредно и професионално.
Сервис
Имаме 24-часовен персонал за онлајн сервис, навреме ќе одговориме на вашите вести за да ги решиме вашите проблеми, имаме напредна технологија за производство според барањата на клиентите, имаме и добар однос кон услугата и трпеливо разговараме за бизнисот со клиентите.


Време на објавување: Јан-13-2021 година